PL EN UA
smak polskiej tradycji facebook

Kapucha Kiszona z Grzybkami Leśnymi

Przepyszna kapusta kiszona, z dużą ilością aromatycznych grzybów z polskich lasów, podgrzybków i prawdziwków jest doskonałą bazą do przygotowania tradycyjnych polskich dań takich jak bigos, świąteczne uszka i pierogi.

Idealnie nadaje się również jako farsz do krokietów czy pasztecików. Kwaszona kapusta z grzybami zawiera niemal wszystkie biopierwiastki i sporo witamin - tym samym jest dużo zdrowsza niż surowa czy gotowana.

kod SPT-036
masa netto: 900g
ilość w zgrzewce: 12
Powrót do kategorii: Przetwory Domowe Warzywne, Owocowe

Produkt wykonany ręcznie

Kapucha Kiszona z Grzybkami Leśnymi

ilość:



Jeśli chcesz otrzymywać najświeższe informacje ze świata Smaków Polskiej Tradycji zapisz się na newsletter.

Zgodnie z ustawą z dnia 18.07.2002 r. o świadczeniu usług drogą elektroniczną (Dz.U. Nr 144, poz.1204 z późn. zm. ) wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych podanych powyżej w celu otrzymywania bezpłatnego newslettera z informacjami handlowymi. Administratorem danych osobowych jest Smak Polskiej Tradycji Sp. z o.o., ul. Piłsudskiego 23A, 05-840 Brwinów Przysługuje Państwu prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich poprawiania. Informujemy, że podanie danych osobowych jest dobrowolne.

Strona używa plików cookies. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie plików cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. [X]