PL EN UA
smak polskiej tradycji facebook

Kapucha Kiszona z Grzybkami Leśnymi

Przepyszna kapusta kiszona, z dużą ilością aromatycznych grzybów z polskich lasów, podgrzybków i prawdziwków jest doskonałą bazą do przygotowania tradycyjnych polskich dań takich jak bigos, świąteczne uszka i pierogi.

Idealnie nadaje się również jako farsz do krokietów czy pasztecików. Kwaszona kapusta z grzybami zawiera niemal wszystkie biopierwiastki i sporo witamin - tym samym jest dużo zdrowsza niż surowa czy gotowana.

kod SPT-036
masa netto: 900g
ilość w zgrzewce: 6
Powrót do kategorii: Przetwory Domowe Warzywne, Owocowe

Produkt wykonany ręcznie

Kapucha Kiszona z Grzybkami Leśnymi

ilość:



Strona używa plików cookies. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie plików cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. [X]