PL EN UA
smak polskiej tradycji facebook

Panna Jagódka - konfitura z jagody leśnej

Czarna jagoda a raczej borówka czarna, znana pod wieloma zwyczajowymi nazwami takimi jak: jagoda, czernica, czarna borówka była od wieków znana, ceniona i stosowana w medycynie ludowej. Czarne jagody doskonale nadają się do przetwarzania na konfitury. Jak wiemy konfitury to najszlachetniejsze przetwory z owoców. Kosztując konfitury z czarnej jagody możecie Państwo być pewni, że owoce znajdujące się w naszym produkcie są najwyższej jakości a ich smak zaspokoi gusta największych smakoszy runa leśnego.

Będziemy znacznie rzadziej odwiedzać lekarza, jeżeli w naszej diecie nie zabraknie owoców jagodowych, Znajdujące się w nich kwasy owocowe, minerały, garbniki i antocyjany wpływają leczniczo na układ pokarmowy, krwionośny i działają bakteriobójczo w organizmie. Zawarte w tych owocach naturalne związki lecznicze poprawiają wiele funkcji organizmu i chronią przed licznymi chorobami. Czarna jagoda jest także prawdziwą dobrodziejką oczu i gwarantem dobrego wzroku.

kod SPT-463
masa netto: 240g
ilość w zgrzewce: 12
Powrót do kategorii: Konfitury Tradycyjne

Produkt wykonany ręcznie

new Panna Jagódka - konfitura z jagody leśnej

ilość:



Jeśli chcesz otrzymywać najświeższe informacje ze świata Smaków Polskiej Tradycji zapisz się na newsletter.

Zgodnie z ustawą z dnia 18.07.2002 r. o świadczeniu usług drogą elektroniczną (Dz.U. Nr 144, poz.1204 z późn. zm. ) wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych podanych powyżej w celu otrzymywania bezpłatnego newslettera z informacjami handlowymi. Administratorem danych osobowych jest Smak Polskiej Tradycji Sp. z o.o., ul. Piłsudskiego 23A, 05-840 Brwinów Przysługuje Państwu prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich poprawiania. Informujemy, że podanie danych osobowych jest dobrowolne.

Strona używa plików cookies. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie plików cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. [X]