PL EN UA
smak polskiej tradycji facebook

Panna Jagódka - konfitura z jagody leśnej

Czarna jagoda a raczej borówka czarna, znana pod wieloma zwyczajowymi nazwami takimi jak: jagoda, czernica, czarna borówka była od wieków znana, ceniona i stosowana w medycynie ludowej. Czarne jagody doskonale nadają się do przetwarzania na konfitury. Jak wiemy konfitury to najszlachetniejsze przetwory z owoców. Kosztując konfitury z czarnej jagody możecie Państwo być pewni, że owoce znajdujące się w naszym produkcie są najwyższej jakości a ich smak zaspokoi gusta największych smakoszy runa leśnego.

Będziemy znacznie rzadziej odwiedzać lekarza, jeżeli w naszej diecie nie zabraknie owoców jagodowych, Znajdujące się w nich kwasy owocowe, minerały, garbniki i antocyjany wpływają leczniczo na układ pokarmowy, krwionośny i działają bakteriobójczo w organizmie. Zawarte w tych owocach naturalne związki lecznicze poprawiają wiele funkcji organizmu i chronią przed licznymi chorobami. Czarna jagoda jest także prawdziwą dobrodziejką oczu i gwarantem dobrego wzroku.

kod SPT-463
masa netto: 240g
ilość w zgrzewce: 6
Powrót do kategorii: Konfitury Tradycyjne

Produkt wykonany ręcznie

Panna Jagódka - konfitura z jagody leśnej

ilość:



Strona używa plików cookies. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie plików cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. [X]