PL EN UA
smak polskiej tradycji facebook

Maślaczki Gajowego (maślaki marynowane)

Maślaki marynowane to doskonałej jakości grzyby, które zostały zebrane wyłącznie w polskich lasach. Produkt nie zawiera żadnych konserwantów, polepszaczy, barwników czy aromatów. Wszystkie użyte składniki: marchew, cebula, gorczyca dodatkowo poprawiają ich walory smakowe. Maślaki zawierają od 80% – 93% wody, pozostałą część ich masy stanowią przede wszystkim białka. Są bogate w węglowodany, enzymy, sole mineralne, wapń, fosfor, żelazo, a także witaminy. Zawierają witaminę A w postaci karotenu, znaczne ilości witamin B1 i B2 oraz związki antybiotyczne o cennych właściwościach bakteriobójczych.

kod SPT-034
masa netto: 220g
ilość w zgrzewce: 6
Powrót do kategorii: Przetwory Domowe Warzywne, Owocowe

Produkt wykonany ręcznie

Maślaczki Gajowego (maślaki marynowane)

ilość:



Strona używa plików cookies. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie plików cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. [X]