PL EN UA
smak polskiej tradycji facebook

Ogórki Kiszone z Beczki Dębowej

Ogórki kiszone to numer jeden w polskiej spiżarni. Trudno wyobrazić sobie bez nich zatem polską kuchnię. Nie ma drugiego warzywa, które by tak nadawało smaku, orzeźwiało i równocześnie gasiło pragnienie, jak ogórki kiszone.
Kiszenie warzyw to jeden z najstarszych sposobów utrwalania produktów, polegający na działalności bakterii fermentacji mlekowej, przetwarzających zawarty w surowcu cukier na kwas mlekowy.

Dzięki temu kwaszone warzywa zachowują swoje wartości odżywcze, a także wzbogacają swój smak i aromat.

kod SPT-439
masa netto: 820g
ilość w zgrzewce: 6
Powrót do kategorii: Przetwory Domowe Warzywne, Owocowe

Produkt wykonany ręcznie

Ogórki Kiszone z Beczki Dębowej

ilość:



Strona używa plików cookies. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie plików cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. [X]