PL EN UA
smak polskiej tradycji facebook

Miód Rzepakowy Nektarowy Kremowany z Kakao

Miód rzepakowy znany jest ze swoich niezwykłych właściwości zdrowotnych i walorów smakowych. Ma bardzo dużą zawartość cennych aminokwasów, dzięki czemu polecany jest dla osób osłabionych i w trakcie rekonwalescencji. Ze względu na dawkę potasu i magnezu ma pozytywny wpływ na układ sercowo-naczyniowy i mięśniowy. Z uwagi na silne właściwości regeneracyjne odgrywa rolę we wzmacnianiu układu odpornościowego i jest skuteczny w profilaktyce sezonowych przeziębień. Zawiera także żelazo, które jest skutecznym orężem w walce z anemią. Miód rzepakowy ma jasny odcień i delikatną kremową konsystencję. Bardzo łatwo się rozsmarowuje, dzięki czemu może być używany jako dodatek do chleba, bułek, herbatników, naleśników czy gofrów. Oferowany przez nas produkt regionalny pochodzi z polskiej pasieki i jest wytwarzany ręcznie w oparciu o najwyższe standardy jakości i bezpieczeństwa. Miód wzbogacony jest o naturalne kakao, co stanowi doskonały mariaż przenikających się smaków. Co więcej, kakao jest bogatym źródłem antyoksydantów i minerałów

kod SPT-248
masa netto: 250g
ilość w zgrzewce: 5
Powrót do kategorii: Miody z Polskich Pasiek

Produkt wykonany ręcznie

Miód Rzepakowy Nektarowy Kremowany z Kakao

ilość:



Strona używa plików cookies. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie plików cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. [X]