PL EN UA
smak polskiej tradycji facebook

EKO Kapucha Kiszona z Grzybkami Leśnymi

Kapucha z dużą ilością aromatycznych grzybów z polskich lasów jest doskonałą bazą do przygotowania tradycyjnych polskich dań takich jak bigos, świąteczne uszka czy pierogi. Idealnie nadaje się również jako farsz do krokietów lub pasztecików.

Kiszona kapusta z grzybami leśnymi zawiera dużo witamin, m. in solidną dawkę witaminy C. Odnajdziemy w niej znaczną ilość witaminy B12 - potrzebnej do zachowania świeżości umysłu, dobrego nastroju, odporności na stres, dobrego funkcjonowania mózgu i nerwów, wchłaniania żelaza, budowy czerwonych ciałek krwi, do wzrostu komórek i budowy tkanki kostnej.

Nie zawiera octu ani żadnych sztucznych konserwantów, a jej składniki pochodzą z ekologicznych upraw.

Produkt Ekologiczny (posiada Certyfikat wydany przez: BIOEKSPERT Sp. z o.o. - Jednostka Certyfikująca w rolnictwie ekologicznym upoważniona przez Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi).

kod SPT-EKO-010
masa netto: 700/500g
ilość w zgrzewce: 6
Powrót do kategorii: Żywność, produkty ekologiczne

Produkt wykonany ręcznie

EKO Kapucha Kiszona z Grzybkami Leśnymi

ilość:



Strona używa plików cookies. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie plików cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. [X]