EKO Kapucha Kiszona z Grzybkami Leśnymi
Kapucha z dużą ilością aromatycznych grzybów z polskich lasów jest doskonałą bazą do przygotowania tradycyjnych polskich dań takich jak bigos, świąteczne uszka czy pierogi. Idealnie nadaje się również jako farsz do krokietów lub pasztecików.
Kiszona kapusta z grzybami leśnymi zawiera dużo witamin, m. in solidną dawkę witaminy C. Odnajdziemy w niej znaczną ilość witaminy B12 - potrzebnej do zachowania świeżości umysłu, dobrego nastroju, odporności na stres, dobrego funkcjonowania mózgu i nerwów, wchłaniania żelaza, budowy czerwonych ciałek krwi, do wzrostu komórek i budowy tkanki kostnej.
Nie zawiera octu ani żadnych sztucznych konserwantów, a jej składniki pochodzą z ekologicznych upraw.
Produkt Ekologiczny (posiada Certyfikat wydany przez: BIOEKSPERT Sp. z o.o. - Jednostka Certyfikująca w rolnictwie ekologicznym upoważniona przez Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi).
kod | SPT-EKO-010 |
masa netto: | 700/500g |
ilość w zgrzewce: | 6 |